HTML

önvédelem blog

A helyes mentalitás elsajátítása a hatékony önvédelemhez. Könnyen alkalmazható harcművészeti praktikák és stratégiák.

Friss topikok

Bemutatkozó

2011.10.24. 19:08 seijin

A blogot elsősorban saját tanítványaimnak szánom, és főleg elméletről, taktikáról, és a helyes hozzáállásról írok. Olyan témákat, fejtek ki, amire az edzésen nincs idő, azonban fontos a helyes attitűd elsajátításához, vagy a tréningeken felmerült kérdésekre próbálok választ adni.

Természetesen örülök neki, ha más is tanul az írásokból, de ha gyakorlatokat, konkrét technikai leírásokat keresel, akkor véleményem szerint jobban jársz, ha felkeresel egy edzőtermet, hiszen a technikákat csak empirikus úton lehet elsajátítani, képzett oktatók segítségével.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem hiszek a „legjobb módszer” kijelentésekben. Harc közben nem stílusok csapnak össze, hanem emberek. Ezért, ha harcművészetet, önvédelmi oktatást keresel, mindig körültekintően válassz. Olyan helyen érdemes elkezdeni a tanulást, ahol megvan a bizalom az instruktorokkal szemben.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás harc önvédelem dojo alapelvek önvédelmi seijin

A bejegyzés trackback címe:

https://onvedelemblog.blog.hu/api/trackback/id/tr203326997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása